Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Nemzetközi Origami találkozó 2006 Kecskemét - beszámoló

Nagy örömünkre idén az átlagosnál is több neves külföldi vendég tisztelte meg jelenlétével a rendezvényünket. Összesen 8 országból érkeztek vendégeink: Anglia, Csehország, Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia, Lengyelország, Németország, és Románia.

A résztvevők idén is rendkívül színvonalas kiállítással lepték meg egymást, amelyen sajnos alig láttunk magyar modelleket, csak Zsebe József és Wogerné Sági Judit hozott rézlemezből és alumínium lemezből készített modelleket. A többi kiállító:
Dave Brill, Ravi Apte, Tiny van der Plas, Andrea Thanner, Ela Udziela, Izabela Ralska, Ada Zawadska, Irena Kowalczik, Agnieszka Golembienska, Grzegorz Bubniak,
Tomasz Siwak, Krystyna és Wojciech Burczyk, Ondrey E. Cibulka, Vincent Floderer, Anette és Paul Hassendorfer, Michel Grand, Milada Bláhová.

A 6 helyszínen zajló foglalkozásokon több, mint 50 új modellel ismerkedhettünk meg, és ezen kívül számos kedvenc hajtogatást cserélhettünk a szabad hajtogatások idején, amit még a találkozóval egyidőben zajló borfesztiválon sem hagytunk abba.

A Magyar Origami Kör tagjai a szokásos éves közgyűlésükön megválasztották új vezetőségüket, és döntöttek a következő találkozó helyszínéről. Ezúton tolmácsolom meghívásukat a 2007 augusztus 10-12-én Pécsett tartandó 18. nyári találkozóra, ahova várnak minden origami iránt érdeklődőt.

2006. augusztus 16. Tuzy Ibolya

Játékkategória: 
origami