Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

Az Internet Játékházban már sok éve fut az anagramMA játék. A Nyelv-elő! játékkiállítás kapcsán most verseny hirdetünk régi és új játékosaink között.

Akik 2014.09.26. és 10.31. között a napi feladványokat helyesen megfejtik, sorsoláson vesznek részt.

Versenyfeltételek
A feladványok beküldéséhez regisztrálni kell (ha még nem tetted meg korábban) az Internet Játékházban és vagy a gyors, vagy az extra anagramma oldalán be kell küldeni a megfejtést. Ha jó a megfejtésed, a rendszer automatikusan kiírja a nevedet a megfejtők közé.
Akiknek nincs Internet kapcsolatuk, azok a Családi Társasjáték Klubban és a Ki nevet a végén Társaskörben is bemondhatják az aznapi megfejtést és így nekik is van esélyük nyerni.

Ki nyer?
Minden megfejtett feladvány 1-1 sorsolási szelvényt ér, tehát akár 36 esélye is lehet valakinek a nyereményre, ha minden nap beküldi a megfejtést. Akinek az adott napon a saját feladványa jelenik meg (és így nem küldhet be rá megfejtést), ugyanúgy 1 sorsolási szelvényt ér, mintha megfejtette volna.
A sorsolást a megfejtők között 2014.11.07-én, a Családi Társasjáték Klubban tartjuk. Ha nincs ott a nyertes, akkor elküldjük a nyereményét.

A játék szabályai részletesen

anagramMA játék gyors változat működése
anagramMA játék gyors változat indítása

anagramMA játék extra változat működése
anagramMA játék extra változat indítása

Időpont: 
2014. szeptember 26 (Egész nap) - 2014. október 31 (Egész nap)
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
verseny
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Megtartottuk a sorsolást, sajnos problémák miatt csak a december 5-i Társasjáték Klubban tudtuk csak megtenni. Kinyomtattuk az összes megfejtőt az összes pályázatos napra (egész komoly halom lett belőle), ollóval kivágtuk mindegyiket. Megkértük az egyik legfiatalabb játékosunkat a klubban, hogy csukja be a szemét és demokratikusan húzzon egy cetlit a kupacból... és Boga lett a szerencsés nyertes. Gratulálunk neki! Nyereményét - ha kiválasztotta - itt is bemutatjuk.
Csányi János