Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Játék a múzeumban

A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban játékklub indul 2017. február 15-én (17.00-20.00 óra között) a múzeum és a homoludens.hu Egyesület együttműködésében.

Minden hónap 1. és 3. szerdáján találkozhatnak egymással a játék, játszás iránt érdeklődő felnőttek és családok. Gyerekeket már 6 éves kortól várunk - számukra sokféle készségfejlesztő játékunk van. Kipróbáljuk a legújabb társasjátékokat, különleges retro játékokat és régi idők játékait is. Sokféle érdekes játékot hozunk: kvíz, nyelvi, stratégiai, logikai, kártyás, dobókockás, rövid és hosszú, mindenféle, ami 6-99 éves korosztályoknak izgalmas, tartalmas időtöltést jelent. Képzett játékmesterek segítenek a szabályok ismertetésében, ajánlanak játékokat, akár be is ülnek hozzátok egy körre játszani.

Belépődíj: 500Ft/fő vagy 1000 Ft/család.

Az együttműködő partnerekről
Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Országos szakmúzeum, melynek gyűjtőköre kiterjed a hazai kereskedelem (kis- és nagykereskedelem, áruvásárok, a nemzetközi kereskedelem, pénzügyi kereskedelem, biztosítás és szerencsejáték), a vendéglátóipar (szállodaipar, egyéb vendéglátóipari helyek), valamint a turizmus, idegenforgalom történetének kulturális javaira.

homoludens.hu Egyesület
Nyolc éve működő közhasznú egyesület, melynek célja a hagyományos játékok, játékszokások gyűjtése, feldolgozása, közreadása. Évente több mint 100 rendezvényen vesz részt. Jelmondata: "Játszani tanítunk. Mindenkit, mindenhol."

Játékkategória: 
minden terület
Játékkategória: 
társasági játék