Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Akrikaland társasjáték

Az Afrikaland társasjátékban a feladat: be kell járni a pályát úgy, hogy a négy útelágazásnál megszerezzük a "híres látnivalókat". Az nyer, aki elsőként ér a célba úgy, hogy megszerezte mind a négy “híres látnivalók” kártyát. Az elért útkártyák felfordításával kalandosabbá válik az utunk

Óbudán itt találkozhatnak egymással a játék, játszás iránt érdeklődő felnőttek és családok. Gyerekeket már 6 éves kortól várunk - számukra sokféle készségfejlesztő játékunk van. Kipróbáljuk a legújabb társasjátékokat, és régieket is. Sokféle érdekes játékot hozunk: kvíz, nyelvi, stratégiai, logikai, kártyás, dobókockás, rövid és hosszú, mindenféle, ami 6-99 éves korosztályoknak izgalmas, tartalmas időtöltést jelent. Képzett játékmesterek segítenek a szabályok ismertetésében, ajánlanak játékokat, akár be is ülnek hozzátok egy körre játszani.

És ha már vendéglátóipari környezet fogad bennünket, aprósütemény elropogtatásával és egzotikus teaköltemémy szürcsölgetésével tehetjük egyedivé az estéket.

A játékklub 2017-ben indult a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum és a homoludens.hu Egyesület együttműködésében.

Időpont: 
2019. május 15. 17.00 - 20.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
Belépődíj: 500 Ft/fő vagy 1000 Ft/család.
További információ: 

Kiss Hajnalka 1/375-6249, kiss.hajnalka.mkvm@gmail.com

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Játékklub a múzeumban