Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy a könyvtár anyaga kölcsönözhető állapotban van. A hosszú várakozásnak az az oka, hogy az egész anyagot felvittem egy könyvtárprogramra. Folyamatosan küldöm most már a kéréseket. Kérlek Benneteket, hogy a kéréseket újítsátok meg a zökkenőmentesebb átállás érdekében. Fontos, hogy a kölcsönzési időt pontosan tartsátok be, hiszen egy könyvre többen is várakoznak.
További kérésem, mindenki megcímezett válaszborítékot küldjön. Nagyon sokat segítene a munkámban.
Szeretném, ha néhány adattal kiegészítenétek a nyilvántartást a könnyebb kapcsolattartás miatt: telefonszám, email cím (pl. így egyszerűbben és gyorsabban küldhetem a kölcsön listát), msn.
Újdonság, hogy tartalomra is lehet keresni a könyvek között, tehát tudok olyan listát is küldeni, amilyen téma érdekel benneteket. Természetesen a vegyes tartalmú könyv a legtöbb. Jelentősen javulna a könyvtár színvonala, ha besegítenétek és az általatok kölcsönzött könyv tartalomjegyzékét elküldenétek nekem. Aki tudja word dokumentumként, vagy emailben is küldheti, de ha erre nincs lehetőségetek, postán is küldhetitek, majd én begépelem.
Tapasztalni fogjátok, hogy előlapot és új oldalszámot kapott minden könyv. Ha bárhol tévedést találtok, kérlek Benneteket jelezzétek, hogy tudjam a hibát korrigálni.
Remélem minden fontos dologról tájékoztattalak bennetek, ha kérdésetek van, kérdezzetek bátran, szívesen válaszolok, ha tudom a választ.
Elérhetőségeim: telefon: 63/363-570, 20/429-3101 este 6-9ig
Dobóczki Józsefné, Zsuzsi

Magyar Origami Kör Könyvtára
6622 Nagymágocs Postafiók 3.

A kölcsönzés csak a Magyar Origami Kör tagjainak lehetséges.

Játékkategória: 
origami