Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Daruval a gyerekek mosolyáért - felhívás

Mivel folyamatos mozgásban vagyunk, egyesületté szerveződtünk, ami remélhetőleg most fog átfutni a bíróságon. Az origami napi szinten jelen van az életünkben most a 10.000 db darura hajtunk,és egy környezetvédelmi nap keretében is hirdettük a hajtogatás szépségét gyerekeknek, szupermarketekben begyűjtöttük a szórólapokat, melyeket remekül tudtunk használni hajtogatás ügyben.

A győri nevelési tanácsadóba is készítettünk díszítő anyagot, és egy giga adventi naptárat ahol szintén különféle hajtogatott dolgok a meglepetések.

AZ ORIGAMI MINT KARÁCSONYI MEGLEPETÉS: a kórházban van egy gyógyíthatatlan beteg kisfiú (10éves), aki nagyon szereti a dinoszauruszukat neki készítettünk egy makett asztalt amin hemzsegnek a dinoszauruszok és a papír fák, kardfogú tigris ... Ezt csak karácsonykor adtuk át a kisfiúnak, aki nagyon örült neki.

Kis csapatunk sikeresen befejezte az 1000 daru projektet 3 hét alatt hajtogattuk meg a madarakat, bevontuk a győri tűzoltókat is a munkába ,hogy sikerüljön megvalósítani álmunkat, minden tűzoltó legalább 1 db-ot készített, de volt aki sokkal többet, tőlük 200-nál több madár érkezett helyi fiatalok pedig szatyrokkal érkeztek és hozták az általuk készített darukat . Minden madár felkerült a győri kórház gyerekambulanciájának falaira mennyezetére így vélekedtek róla "mese birodalom " A Kisalföld című napilap pedig főcímként közölt rólunk egy cikket
http://www.kisalfold.hu/embargo/angyalmadarak_karacsonyra/2132567/

Indítottunk egy programsorozatot "DARUVAL A GYEREKEK MOSOLYÁÉRT" címmel. Az ötlet onnan jött, hogy a győri kórház elég nagy anyagi problémákkal küzd, (és az összes többi is sajnos) és karácsonyi díszekre végképp nem futja. Arra gondoltunk hogy a kórházak gyerekosztályait feldíszítjük, felület van bőven. A mai napon felkerültek a gyerek ambulancia folyosójára a daruk és kusudamák. Hatalmas siker volt a gyerekek körében, megérte a fáradozást.

Szeretnénk bevonni az iskolákat hogy segítsenek nekünk a kórházakba meghajtogatni 1000 db darut ami egy kicsit színesebbé tenné a beteg gyerekek környezetét .

Ha tudnátok segíteni megköszönöm előre is a magam és a gyerekek nevében.
Üdv Zsuzsa a nyúli havasokból

Játékkategória: 
origami