Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

A Társasjátékok Ünnepe az ország legnagyobb társasjátékos fesztiválja. Több mint százféle játékot lesz lehetőség kipróbálni, köztük a legjobb magyar és külföldi logikai, taktikai, stratégiai és családi társasjátékokat. Számos szervezet, egyesület és játékkiadó vesz részt az eseményen, ahol hozzáértő játékmesterek segítenek eligazodni a több száz társasjáték között. Így mindenki megtalálhatja a neki való játékot, akár családdal, barátokkal vagy egyedül érkezik, tapasztalt játékos vagy csak most ismerkedik (újra) a társasjátékok világával.

A Társasjátékok Ünnepének az a célja, hogy minél többen játszanak. Akár olyanok is, akik nem szoktak.

A homoludens.hu Egyesület is ott lesz, társasjátékozunk és játékokat készítünk az érdeklődőkkel, "házi" játékötleteket mutatunk.

A programkínálatból:
- Társasjátékos Olympia országos döntő
- Rummikub országos bajnokság
- Játékoktatás: Szakértő játékmesterek segítenek a társasjátékok megismerésében, kipróbálásában!
- Játékvásár: Számtalan logikai, családi, taktikai és összetett társasjáték kedvezményes áron!
- Tombola sorsolás: Minden belépőhöz tombola szelvény!

Időpont: 2013 november 30. (szombat) 10.00-20.00 – december 1. (vasárnap) 10.00-19.00

Helyszín: Erzsébetligeti Színház, 1165 Budapest, Hunyadvár utca 43/b.

Időpont: 
2013. november 30. 10.00 - 2013. december 1. 19.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
fesztivál
Részvételi/nevezési díj: 
Belépő (napi jegy) - Felnőtt belépő: 1200 Ft - Gyerek belépő (14 éves korig): 700 Ft - Családi belépő (2 felnőtt + 2 gyerek): 2700 Ft - A Társasjáték Olympia döntőjére érkezőknek: 600 Ft
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

4 asztalt kaptunk a szervezőktől. Igyekeztünk egyénivé tenni a megjelenésünket. Csupa olyan játékot pakoltunk ki, amik máshol NEM voltak. A jó megérzésünket jelzi, hogy kipakoltuk a Dragons kártyajátékot, ami más asztaloknál nem volt, be is mutattuk többeknek éééés délután a MENSA HungarIQa társasjáték díj győztese lett logikai játék kategóriában. A falra sztereogramot ragasztottunk ki. Attila pedig hozta a sok saját készítésű játékát (na ilyen biztos nem volt máshol). Mert egyébként egy teljes színháztermet megtöltöttek az asztalok és rajtuk rengetegféle társasjáték. A színpadon a Társasjátékos Olimpiai versenyszámai mentek. Mi pedig drukkolhattunk a RummiKub Bajnokság résztvevőinek, mert Katit és Lacit beneveztük a Családi Társasjáték Klubból. Sajnos végül nem kerültek a döntőbe, de derekasan küzdöttek. Akinek a sok játék közül megtetszett valami, az az előtérben meg is vásárolhatta a forgalmazóktól. A MENSA-sok logikai játékokkal szórakoztatták az érdeklődőket, a MATE pedig háziversenyt tartott 10 társasjátékból.