Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

Scrabble játék van minden kedden Budapesten, a Thököly út és a Stefánia sarkán lévő Stefánia pizzériában este 7-től. Csapatban játszunk, a verseny Scrabble szabályai szerint. A csapat létszáma nincs meghatározva. Egy fordulót játszunk, az elején 19 betűset (ennyi betűből alakítunk ki egy állást a táblán). Hozzá kell tenni, hogy az itteni játékosok nagyon régen játszanak, ezért komoly rutinnal rendelkeznek. Alkalmanként jönnek kezdők, ők is belejönnek idővel. Elfogadott szavak: minden, ami a Magyar Értelmező Kézszótárban megtalálható, de csak azok. Segítségképpen mellékelem a kétbetűs szavak listáját, ez jól jöhet a játékhoz.
Mivel ez egy étterem, vacsorázni is lehet, bár nem kötelező, de mivel nem fizetünk bérleti díjat, minimális fogyasztás ajánlott. Alkalmanként 500 Ft a beugró (költségekre, díjazásokra). Ha van magyar nyelvű Scrabble készleted, hozd el, de ha nincs, akkor is gyere, adunk kölcsön.

Ha bárki jönni szeretne, kérem, jelezzen nekem a scrabble@freemail.hu címre, mivel ha nagy ritkán is, de előfordul, hogy elmarad.
Keszthelyi Melinda, klubvezető

1 százalék: 
Nem jogosult 1%-ra
Működési terület: 
helyi
Jogállás: 
baráti társaság

Nincs aktuális rendezvény, amelyet a szervezet rendez.

Nincs olyan rendezvény, amelyen közreműködőként most vagy a közeljövőben részt vesz.

Nincs olyan rendezvény az adatbázisunkban, amit szervezett volna.

Nincs korábbi rendezvény, amelyen közreműködőként részt vett volna.

CsatolmányMéret
ketbetus-scrabble-szavak.pdf38.82 kB