Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
homoludens.hu Egyesület a Szent Mihály Napi Búcsún 2011

A Szent Mihály Napi Búcsún a budapesti XIII. kerületi civil szervezetek is bemutatkoznak.

A homoludens.hu Egyesület logikai játékokat, összerakó, szétszedő játékokat, ördöglakatokat, logikai feladványokat mutat be. Gyerekeknek és felnőtteknek is vannak izgalmas feladványaink! A sátrunkat könnyű lesz felismerni: nagyméretű papírhajtogatásokkal díszítjük, a templom oldalában, a TücsökTéren leszünk.

Visszük a Társasjáték Klubunk játékait is.

A TücsökTér színpadon 14.30-15.30 között játszunk a gyerekekkel és szüleikkel.

Népszerűsítjük iskolai kreativitásfejlesztő programunkat és nyugdíjasoknak szóló Internet oktatási programunkat is - jelentkezéseket ott is felveszünk.

Időpont: 
2011. október 2. 10.00 - 18.00
Kiállító: 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Rendezvény jellege: 
kiállítás
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Szent Mihály Napi Búcsú
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Gyönyörű őszi időnk volt, napsütéssel, ennek megfelelően sokan töltötték a vasárnapot a Búcsún. Attila hozta a saját készítésű társasjátékait, logikai feladványait, Zsuzsa origamizott, Ákossal pedig a társasjátékokat mutattuk be az érdeklődőknek. Több játékos már ismerősként köszönt nekünk, találkoztunk februárban a Civil Napon, vagy az Angyalföldi Utcabálon, vagy már voltak a Társasjáték Klubunkban.
Délutánra a szervezők egy órás interaktív játékra kérték fel egyesületünket a gyerekszínpadon. Attilával egy héttel a rendezvény előtt megkezdtük a válogatást, a várható létszámra és életkorra tekintettel milyen játékokat vigyünk. Az egyéni feladatokat és csapatjátékokat is sikerrel vették fiatal játékostársaink és szüleik, mert azt szerettünk volna (és sikerült is elérni), hogy a szülők is bekapcsolódjanak a játékba. Dani videózta a produkciót (gyűljön a referenciaanyag), ezalatt Petra a társasjátékoknál váltotta Ákost.
Folyamatosan reklámoztuk a Társasjáték Klubot és a Ki nevet a végén játékklubot. Most már nincs kifogás: akár kicsi, akár nagyobb a gyerek, lehet jönni hozzánk társasozni.
Az egyesület 2011-es évének egyik legsikeresebb rendezvénye volt ez a Búcsú, köszönöm minden közreműködőnknek!