Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Könyves Vasárnap Gödöllőn - játszóházzal

A homoludens.hu Egyesület logikai játékokkal, összerakó, szétszedő játékokkal, ördöglakatokkal ismerteti meg az érdeklődőket. Visszük a Társasjáték Klubunk teljes kínálatát, igazi családi társasozás valósulhat meg. Mindenkit szeretettel vár három játékmesterünk: Eszter, Attila, János!

A rendezvény programjában még sok más érdekesség is szerepel: Ringató, Harry Potter sakk bajnokság, Leonar3do bemutató, családi vetélkedő és Internetes játékok.

Időpont: 
2011. október 9. 10.00 - 14.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Rendezvény jellege: 
kiállítás
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Kettéosztódtunk :-)
Eszter Petrával az emeleten a könyvek közötti asztaloknál társasjátékokkal szórakoztatta az érdeklődőket, én pedig Attilával a földszinten, a folyóirat olvasóban voltam logikai játékokat és saját készítésű egyéb játékokat bemutatni.
A szemerkélő eső ellenére sokan jöttek el a rendezvényre, asztalainknál is folyamatos volt az érdeklődés. Leginkább családok, kisgyerekekkel (10 év alatt) játszottak velünk, de minden korosztály képviseltette magát.
Gyorsan elrepült a 4 óra, el is fáradtunk, ezért végül nem sétáltunk Gödöllőn - majd legközelebb, mert ilyen barátságos környezetbe és családias légkörbe máskor is szívesen jövünk játszani.