Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
7Csoda doboza

A 7 Csoda társasjáték egy stratégiai játék, amelyben az ókori világ hét csodáját építhetjük fel. A rendkívül pörgős, színes, ötletes civilizációs kártyajátékban a hét csoda megépítése csak az egyik útja a pontszerzésnek, hiszen győzelmi pontokat kaphatunk kisebb épületeinkért, és a szomszéd városokkal vívott győztes csatákért is, sőt, tudományos fejlesztéseinkért is.

Rengeteg izgalom, taktika és stratégia, egy mindössze félórás játékban. Minden játékos hét kártyát kap a kezébe, amelyek közül kiválaszt egyet, amit ki kell játszania, és a maradék lapokból egyet át kell adnia egyik játékostársának. A játék három fő korszakból áll, és korszakonként mindenki hat lapot játszhat ki. Ezekkel különböző előnyökhöz juthatnak, ám azzal is számolniuk kell, hogy a másnak adott lapok hogyan hatnak majd a saját fejlesztéseikre!

Az újszerű játékmechanika miatt ugyanolyan jól játszható 3-7 főig bármilyen játékosszámmal, sőt a mellékelt kiegészítő szabályokkal akár ketten is remek szórakozás lehet. A sokféle stratégiával számos út vezethet a győzelemhez, nem igazán van két egyforma parti. A gyönyörű alkatrészekkel pedig élmény a játék!

Játékkategória: 
játékforgalmazás
Játékkategória: 
társasági játék
Szükséges eszközök: 
7Csoda doboza
Játékosok viszonya: 
csak egy maradhat
Társasági játékok csoport: 
stratégia
Aktivitás: 
mérsékelt
Játék helyszíne: 
szobában
Szabályok bonyolultsága: 
közepes
Életkor min.: 
10
Játékidő: 
30
Létszám: 
4
Létszám min.: 
2
Létszám max.: 
7
Szerencse/tudás: 
4