Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
homoludens.hu Egyesület csapata a XII. kerületi Civil Napon 2012-ben

A kerületi civil szervezetek kiállítására, bemutatkozására, a Civil Börzére kerül sor.

A homoludens.hu Egyesület hagyományosan megjelenik a Civil Börzén 10 és 15 óra között. A földszinten leszünk, megkaptuk a színházteremből leválasztott teljes kistermet! Kreativitásfejlesztő játékokat viszünk, hajtogatást tanítunk és a Családi Társasjáték Klub teljes kínálatát, több mint 70 játékot mutatunk be.

Kihelyezett Családi Társasjáték Klubot tartunk, aki jön, az megkezdheti vagy folytathatja a pontgyűjtést az ajándék játékokért!

2011-ben és 2012-ben is egyesületünk nyerte a rendezvényen a legszebb stand díját, idén is különleges dekorációkkal készülünk. Ha tetszik a bemutatkozó standunk, kérünk, szavazz majd ránk a rendezvényen!

15 óra után színpadi gálaműsort tekinthet meg a közönség.

Szervező: A Budapest Főváros XIII. Kerületének Polgármesteri Hivatala és a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Kulturális Divízió

Időpont: 
2013. január 26. 10.00 - 17.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Rendezvény jellege: 
kiállítás
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
XIII. Kerületi Civil Szervezetek Napja
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Már 8 órakor elkezdtük a készülődést. Zsuzsi valószínűleg sok órán keresztül hajtogatta otthon azt a sok-sok virágot, amiből aztán a "homoludens.hu" felirat kialakult. Mi a Gyémánt3 termet rendeztük be, és díszítettük ki a falakat.
Az infópultnál Zsuzsi origamizott, bent Attila 2 asztalon mutatta be a sokféle, főleg saját elkészítésű játékot, feladványt. További 4 asztalnál Petra, Dani, Eszter, János, Kitti, Dodó, Ibolya, Ákos tanította meg a társasjátékok szabályait az érdeklődőknek. Vittük az óriás, beöltözős Csupa csupasz tyúkeszű játékot, és persze a Társasjáték klub teljes kínálatát. Gyula ostáblázni és dominózni tanított. Amikor épp nem a Civil Fórum előadásain okosodtam, akkor én is beszálltam a játék oktatásba. Dia sajnos lebetegedett, nem tudott jönni, de készített és küldött a csapatnak süteményt (hamar meg is ettük). Köszönöm minden közreműködőnknek a segítséget!
Kellemes nap volt, sokan kipróbálták a játékokat.
A közel 2 órán át tartó dekorálás (és előkészítése) nem maradt sikertelen, a látogatók szavazatai alapján egyesületünk nyerte a "Legszínvonalasabb stand" versenyen az 1. helyezést. A díjat 3. éve adják át a Civil Napon, és eddig mindig mi nyertük - minden évben tudtunk valami újat, különlegeset létrehozni.