Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub meghívó

A klub története
2010. decemberében indult a Családi Társasjáték Klub, azóta pénteken, kéthetenként találkoznak Budapesten, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház épületében a társasjátékok kedvelői. Kihagyás csak a nyári időszakban van. 2013 elejére elértük, hogy 35-40 játékos jön össze egy-egy alkalommal, azóta stabilan e körül alakul a létszám, sőt, eddig a legtöbben 54-en voltunk! A korábbi rendezvényekről készült fotókat az Internet Játékház fotóalbumai között találhatjátok meg, továbbá a homoludens.hu Egyesület Facebook oldalára is feltesszük.

Működés
A klubot a homoludens.hu Egyesület hozta létre és működteti a kezdetek óta. A klub ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj, köszönhetően a homoludens.hu Egyesületnek és az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Háznak!

Ajándékot adunk!
Nem hogy nincs belépődíj, ráadásul azok a játékosok, akik ötször eljönnek a klubba, tőlünk kapnak ajándék játékot. Eddig több mint 100 ajándékot tudtunk így kiosztani játékosainknak (kártyák, puzzlek). A játék addig folytatódik, amíg vannak kiosztható ajándékok (vannak még).

A játékosok összetétele, életkora
A klub a nevéből adódóan szívesen látja a családokat, gyerekekkel. Kérjük, csak 6 éves kortól hozzátok a gyerekeket, mert játékaink ettől a korosztálytól állnak rendelkezésre. Továbbá a játékokhoz való elmélyülés nyugit kíván, sok, szaladgáló kisgyerek ezt megnehezíti. 6 év alatti gyerekeknek viszont tökéletes játszóhely a szintén az épületben megtalálható Tücsöktanya, ahol a hétvégi rendezvényeken mi is játszunk a Ki nevet a végén Társasjáték Kör keretében. Sok fiatal felnőtt, középkorú és nyugdíjas játékosunk van, tehát teljesen vegyes az összetétel. Egy a közös bennük: szeretnek játszani!

Milyen játékaink vannak?
Egyszemélyes logikai játékok, kétszemélyes stratégiai játékok, családi játékok, készségfejlesztő játékok, csapatjátékok (akár 10 főre). Gondolkodósak és olyanok is, amikhez nem kell gondolkodni, éppen jók a heti munka utáni lelazulásra. Vásárlásainknak, sikeres pályázatainknak, egyéni és céges adományoknak köszönhetően 2014 nyarára már közel 150 játéka gyűlt össze a klubnak. Játékot is készítünk időnként, szeretjük a klasszikus játékokat (pl. sakk, malom, ostábla), külön figyelmet fordítunk arra, hogy magyar fejlesztésű játékaink is legyenek, és igyekszünk magyar játékfejlesztőket meghívni, hogy ők mutassák be különleges játékaikat.

Hogyan segíthetsz a klubnak?

  • szólj barátaidnak, ismerőseidnek, hogy jöjjenek el ők is a klubba,
  • ha van megunt társasjátékod, adományozd a klubnak, biztos szívesen játszanának vele a többiek,
  • kedvenc társasjátékodat hozd el, mutasd be a többieknek, játsszunk együtt,
  • az SZJA Civil 1%-át ajánld fel egyesületünknek, hogy fejleszthessük a klubot,
  • pénzadományokat is köszönettel fogadunk, bankkártyával is adományozhatsz gyorsan, olcsón,
  • segíthetsz azzal, hogy játékmesterkedsz: bemutatod a klub játékait az új érdeklődőknek,
  • bármi más segítség, önkéntes munka sokat segíthet: reklám (PR), honlapfejlesztés, adatbevitel a honlapunkra, minden új ötletet szívesen meghallgatunk,
  • ajánlj minket céges rendezvényekre, profi játszóházakat tudunk megvalósítani, a bevételekből szintén az egyesületet tudjuk működtetni, fejleszteni

Rendezvénysorozat
Családi Társasjáték Klub foglalkozásai, a teljes lista

Játékkategória: 
szerepjáték
Játékkategória: 
táblajáték
Játékkategória: 
társasági játék
CsatolmányMéret
tarsasjatek-klub-meghivo.pdf403.69 kB