Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

A klub története
2010. decemberében indult a Családi Társasjáték Klub, 6 éve feletti gyerekeknek. Az Angyalföldi Gyerek és Ifjúsági Házban akkor már sikerrel működött hétvégenként a Tücsöktanya programsorozata, 3-10 éves korosztálynak, néhány alkalommal meghívtak bennünket társasozni. A siker alapján kaptuk a felkérést 2011 őszén, hogy rendszeresen, havonta egyszer a programok színesítéseként játsszunk még fiatalabb gyerekekkel, mint a Társasjáték Klubban. Aztán ebből havi 2 alkalom, nyári felkérések, majd 2013 tavaszától havi 3 alkalom lett.

A korábbi rendezvényekről készült fotókat az Internet Játékház fotóalbumai között találhatjátok meg, továbbá a homoludens.hu Egyesület Facebook oldalára is feltesszük.

Milyen játékaink vannak?
Egyszemélyes készségfejlesztő játékok, kétszemélyes lépegetős játékok, családi játékok, óriás beöltözős játék, dominók, többek között: Klickado, Quoridor, Quarto, Chocholate Fix, Rush Hour, Ki vagyok én Meseországban? Mágneses malomtábla, Billy a hód, dominókészletek, mikádó, Liliput, Zozzle, TOP Trumpf, TuriTour, Elvarázsolt labirintus, Funny Fishing, Colorio, Csupa csupasz tyúkeszű óriás beöltözős játék, Pentago óriás táblás változat.
Általában 5 éves kortól, ritkább esetben kisebbeknek is, főleg készségfejlesztő játékokat veszünk elő, amiket szüleikkel együtt tudnak játszani. A még kisebbeknek a Tücsöktanya játékai a legmegfelelőbbek.

Hogyan segíthetsz a klubnak?

  • szólj barátaidnak, ismerőseidnek, hogy jöjjenek el ők is a Tücsöktanya rendezvényeire,
  • ha van megunt társasjátékod, adományozd a klubnak, biztos szívesen játszanának vele a többiek,
  • az SZJA Civil 1%-át ajánld fel egyesületünknek, hogy fejleszthessük a klubot.

Rendezvénysorozat
Ki nevet a végén Társaskör foglalkozásai, a teljes lista

Játékkategória: 
szerepjáték
Játékkategória: 
táblajáték
Játékkategória: 
társasági játék