Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Társasjáték Klub a Bethlen Caféban

A homoludens.hu Egyesület és a Bethlen Café társasjáték klubot indít, ahová minden 14. éven felüli játszani vágyót szeretettel várunk.

Táblajáték, stratégiai, nyelvi és kvízjátékok – itt mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelőt. A játékélményt a hangulatos színházi környezet és bakelitkorongokról szóló zene fokozzák.

A játékok megismertetésében játékmesterek segítenek.
A belépés az első alkalommal ingyenes!

Vegyes készletet viszünk, elsősorban rövidebb játékismertetési idejű, rövidebb játékmenetű játékokat.
2 személyes stratégiaiak közül a kedvencek a Quarto és Quoridor, mert fajátékok, kellemes érzés játszani velük.Reflex játékként ajánljuk a SpeedCups-ot - ki tudja a saját kis poharaival gyorsabban felépíteni a színmintát. Aki a kicsit mozgásosabb játékokat kedveli, azoknak lesz kukoricazsák dobáló játék (az emeleti galérián). Nem maradhat ki egy klubból sem a Wizard kártyajáték (ebben a homoludens.hu Egyesület játékosa 2. lett 2014-ben a Világbajnokságon).Ha pedig egy kicsit kiszúrnál a játékostársaiddal, akkor a Vigyázz(6) kártyajáték a jó választás (ők legyenek a hatökrök, ne TE). Szeretsz csalni? Akkor a Csaló molyokkal játssz, itt az a nyertes, aki ügyesebben csal! Azért lesznek hosszabb, lepakolós játékok is: Finca (termények cipelése, pontgyűjtésre), Alhambra (városépítő). És még tucatnyi egyéb játékot válogatunk a 150 játékból álló kínálatból, hogy minden érdeklődő találjon magának érdekességet.

A homoludens.hu Egyesületről: Internet Játékház – homoludens.hu 1995-2015, 20 év a magyar játékkultúra szolgálatában – oktatás, ismeretterjesztés, gyűjtés.

Facebook esemény, résztvételi szándék jelzése

Időpont: 
2015. március 31. 18.00 - 21.00
Helyszín: 
Bethlen Café
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

Bethlen Téri Színház
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
+36 1 342 71 63
info@bethlenszinhaz.hu
www.bethlenszinhaz.hu
www.homoludens.hu
info@homoludens.hu

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Játékklub a Bethlen téri Színházban