Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Catan Felfedezők és kalózok társasjáték

A Felfedezők és kalózok kiegészítő rengeteg új szabályt ad a játékhoz, ezeket pedig szenáriókra bontva tálalja a játékosoknak. A tapasztalt játékosok azonban kezdhetnek úgy is, hogy akár az összes szabályt beleveszik a játékba. A játék számos új elemet is ad a játékhoz, míg másokat ki kell venni az alapkészletből. A városokat felváltják a kikötői városok. Az aranyérmék akkor kapnak szerepet, amikor a körödben nem kapsz nyersanyagot, vagy a kockadobáskor nem kapsz semmit. Ekkor a játékos kap egy érmét, amit 2:1 arányban beválthat egy tetszőleges nyersanyagra

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2020. február 3. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
KSH Könyvtár
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
KSH Könyvtár
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
KSH Társasjáték Klub