Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Dagály utcai fesztivál

"Látogatóink egészségvédelme érdekében az Angyalfolki Mini Fesztivál rendezvényünk ELMARAD!
Köszönjük az eddigi türelmet és a támogatást."
/kult13.hu/

Az idei esztendőben immár 28. alkalommal szervezzük meg augusztus utolsó vasárnapján Utcabálunkat, azonban idén rendhagyó mini változatban.

2020-ban az Utcabál programját az Angyalföldi Gyermek-és Ifjúsági Házra, annak kertjére és a szemben lévő Dagály parkra szűkítjük, így viszont egy sokkal családiasabb, és meghittebb programot ígérünk a résztvevőknek. A kilátogatók találkozhatnak a nemzetiségi önkormányzatok kitelepülőivel, kiegészítve az Angyalföldi Vadrózsa Dagály parki programjaival. A nemzetiségek ízelítőt adhatnak hagyományaikból, szokásaikból, bekapcsolódnak majd kézműves programjainkba. A Gyermekház és kertje továbbra is a gyermekprogramok helyszíne lesz.

Az Utcabálon idén is kiemelt szerepet játszik a népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra, a néptánc, a népzene és a népművészeti mesterségek bemutatása egyaránt szerepet kap a Vadrózsa Néptáncegyüttes jóvoltából.

A rendezvényen a homoludens.hu Egyesület is aktívan részt vesz. Az Angyalföldi Gyermek és Ifjúsági Ház udvarán különleges játékokkal ízesítjuk a nap forgatagát, ebben az évben csak miniben.

Időpont: 
2020. augusztus 30. 10.00 - 18.00
Helyszín: 
Dagály utca
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
Ingyenes rendezvény
További információ: 

Információ: Szalkai Lajos +36 30 453 4264, szalkailajos@kult13.hu

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Angyalföldi Utcabál