Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Project L társasjáték

A Project L társasjáték egy gyorstempójú, formaillesztgetős játék egy kis csavarral! Te vagy az, aki diktál: tervezz, ötletelj, építs! Hívd ki barátaidat erre az egyszerű dizájnú, de lehengerlő játékmenettel rendelkező, modern Tetris-meccsre.

A játék azon az elven alapszik, hogy a játékos a különböző formákat használja fel a puzzle-k megoldására. Két egyszerűbb formával, valamint, körönként három lehetséges lépéssel kezdenek a játékosok, céljuk pedig egy igazán erős gép kiépítése. A játék előrehaladtával egyre nehezebb puzzle-k várnak a játékosokra. Szerezz pontokat sikeres ,,építkezésedért" vagy újabb elemeket a projektedhez!

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2021. november 29. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
KSH Könyvtár
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
KSH Könyvtár
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
KSH Könyvtár Társasjáték Klub