Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Boldog kicsi dínók társasjáték

A Boldog kicsi dinókban az első játékos, aki eléri az 50 pontot, vagy az utolsó dinoszaurusz lesz, aki talpon marad - mert a többiek út közben kihaltak -, nyeri meg a játékot. Minden körben felfordítotok egy katasztrófa kártyát, amelyből 3 féle található a játékban: természeti, állati és érzelmi katasztrófa. Minden játékos titkon kijátszik egy számmal ellátott kártyát a kezéből, annak reményében, hogy ezzel elkerüli a katasztrófát, majd megtörténik a kártyák felfedése, és megkezdődik az "életben maradási" harc.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2022. május 2. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
KSH Könyvtár
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
KSH Könyvtár
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
KSH Könyvtár Társasjáték Klub