Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Clack Family társasjáték

A Clack! Family egy egyszerű, mégis nagyon szórakoztató, pörgős társasjáték az egész családnak. A feladat mindössze annyi, hogy kapkodjuk el a többiek elől azokat a kártyákat, amire a két dobókocka utal. Az egyiken egy 2-es szám, a másikon pedig egy robogó található? Máris a mienk két olyan kártya, amelyen robogó is szerepel! 3-as és egy kék paca? Hopp, máris jöhet 3 darab olyan kártya, amin látunk bármi kék színűt... A játékot az nyeri, aki a legmagasabb kártyatoronnyal rendelkezik.
A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2022. november 21. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
KSH Könyvtár
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
KSH Könyvtár
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
KSH Könyvtár Társasjáték Klub