Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Tavaszi Játékfesztivál plakát

Újra egész napos játékfesztivál kerül megrendezésre 2024. április 27-én, szombaton, 10 és 18 óra között a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban 5-99 éves játékosok számára.

Próbáld ki a Piatnik játékokat!
Játssz az óriás Carcassonne játékkal!
Tedd próbára ügyességed a dobójátékokkal!
Fejleszd a kreativitásod és alkoss papírfigurákat!
Vegyél részt az ajándéksorsolásokon!

A Piatnik 200 éves jubileuma alkalmából egész napos Piatnik játékfesztivált rendez a homoludens.hu Egyesület, a Piatnik és az MKVM.
Piatnik gyerek – és felnőtt társasjátékokkal várunk minden játszani vágyó kicsit és nagyot. Több mint 50 féle, köztük nemzetközi- és magyar játékdíjas játékkal várunk!
Stratégiai játékok • Logikai játékok • Betű- és szójátékok • Kvízjátékok • Party játékok • Készségfejlesztő játékok • Építőjátékok
A múzeum udvarán pedig szabadtéri ügyességi és dobójátékokat próbálhattok ki, sőt még Darts is lesz gyerekeknek és kezdőknek.

A rendezvény keretében kerül megrendezésre az Országos Aranyásók Bajnokság, 10 órától. Jelentkezés kizárólag előzetesen lehet, 2024.04.22-ig, az info@homoludens.hu címen!

Akár a családdal, barátokkal érkezel, vagy itt szerzel új játszótársakat, biztosak vagyunk abban, hogy jól fogod érezni magad!

FB esemény >>

Összefoglaló a rendezvényről
Már a nyitásra is sokan érkeztek, főleg családok. Szép tavaszi időnk volt, a múzeum udvarán a szabadtéri játékok nagyon népszerűek voltak. Az óriás Carcassonne szinte egész nap foglalt volt, beterítették a játékelemekkel a színházterem padlóját. Az elektromos dartsnál sorbanállás volt. Ugyanígy állandóan ültek a papírhajtogatást tanulni, főként Anyák Napjára készültek virágok és ajándékos dobozok.A "gémerek" számára is tudtunk érdekességeket mutatni. AZ Aranyásók Országos Bajnokságon 24-en vettek részt. A nap során több, mint 200-an játszottak velünk.

Iskolák közötti verseny:
SOk iskolából jöttek játékosok, de sajnos egyetlen III. kerületi iskolából sem jöttek el legalább 20-an (a legtöbben a Kerék Általános Iskolából jöttek, négyen). Így semelyik iskola sem nyerte meg az ingyenes játékdélutánt a homoludens.hu Egyesület közreműködésében.

Elektromos darts gyerek verseny eredmények:
délelőtt:
1. hely: Nagy Kristóf
2. hely: Szakács Petra
3. hely: Dobos Niki
délután:
1. hely: Bognár Dani
2. hely: Dibernárdó Léna
3. hely: Vígh Bence Gábor

Időpont: 
2024. április 27. 10.00 - 18.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
fesztivál
Részvételi/nevezési díj: 
A rendezvény a múzeumi belépőt megvásárolva ingyenesen látogatható. III. kerületi lakosok számára ingyenes a belépés a múzeumba.
További információ: 

További információk a múzeum telefonszámán: 375-6249

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Játékklub a múzeumban
CsatolmányMéret
Tavaszi Játékfesztivál plakát918.42 kB