Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: Kang-a-roo
3-6 játékos számára 6 éves kortól (Dorka még nincs 6 éves, de azonnal a kedvenc játéka lett. Felnőttként is jó szórakozást nyújt). Gyűjts össze minél több kengurut, de vigyázz, a többiek el ne vegyék tőled közben!

Wizard edzés
Idén is lesz országos Wizard bajnokság és ismét két játékost indíthatunk a klubból az országos döntőre. Ezért viszünk a klubba több Wizard paklit, lehet ismerkedni a játékkal és edzeni a következő alkalomra, mert akkor tartjuk a házibajnokságot.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. augusztus 30. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Dia nagyon finom édességet sütött a klubban összegyűlt játékosoknak, köszönjük! (Mások is példát vehetnek róla...)
Megtartottuk a Wizard házibajnokságot, Anti és Ákos jutott tovább a szeptember 7-i Országos Bajnokságra. Sok sikert kívánunk nekik!
Sándor, akivel az Angyalföldi Utcabálon ismerkedtünk meg, elhozta a Tablet-jét és érdekes logikai játékokat mutatott meg rajta.
László, aki tavasszal már többször járt a klubban, pedig felajánlotta, hogy szívesen önkénteskedik a homoludens.hu Egyesület rendezvényein, úgyhogy ismerkedett a klub játékaival (és vasárnap már jött is a Játéktár rendezvényre velünk). Várjuk további önkéntesek jelentkezését!
AZ új játékunkat, a Kang-a-root jónéhányan kipróbálták, ugyanúgy tetszett nekik, mint nekünk, otthon: egyszerű, de szórakoztató játék.
Izgalmas, változatos volt


Ma, szeptember 7-én megtartották a Wizard kártyajáték Országos Bajnokságát a Piatnik Magyarország rendezésében. A Bajnokságon magyarországi társasjáték klubok/körök legjobbjai vehettek részt. A Családi Társasjáték Klub két versenyzője közül Pólya Antal megnyerte a Bajnokságot, ő lesz az egyik versenyző, aki Magyarországot képviseli a Nemzetközi Bajnokságon Hollandiában. Másik versenyzőnk, Lencsés Ákos is remekül küzdött, gratulálunk mindkettőjüknek!!!


Pólya Antal összefoglalója az Országos Bajnokságról:

"5 asztalnál 20 versenyző az elődöntőben, 4 kör játék 1-től fel 15 lapos leosztásig, különböző szokások, eltérő taktikák, meg kell szokni, megtanultam az egyik asztalnál, hogy mindig 1-gyel lett fölé vállalva, s az izgalom csak addig tartott, míg az a plusz 1 valakire nem tekeredett, utána simán hozta mindenki a vállalását, ki kellett bogozni magam a „pofozógép” pozícióból, ne rám tekeredjen, majd én +2-t vállaltam a végén, hogy ketten (riválisok) rontsanak, ne csak 1, hogy ledolgozzam tetemes hátrányomat.

Fontos az állóképesség! 9.30-tól 16 óráig vertük a blattot, ez 6 és fél óra koncentráció, mereven ülve, muszáj beiktatni mozgást és agyi ellazulást, jóga, vagy autogén tréning segít, ha nem összpontosítasz, elszállsz.

Külön izgalom volt a döntőben az utolsó (15-ös sans adu- adu nélküli) lejátszás, hisz 2-3. helyen álltam akkor, 230 ponttal, velem szemben az első 240 ponttal, ő 2-t vállalt, nekem 4-et kellett vállalnom ahhoz, hogy megelőzzem, a lapomban bizton 3 vállalás volt, a jobbomon (szintén 230 ponttal) ülő játékos 4-et vállalt, (ha megcsinálja, ő nyer) tehát 4-et vállaltam, úgy, hogy a jobbomon ülő túlüsse magát, így lett, nyertem és örültem neki."