Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékaink: Mount Everest, Antarktisz
A kooperáció a való életben is egyre fontosabb szerepet játszik. Ezek a társasjátékok is ilyenek: a csapat együtt halad a cél felé, egymást segítve, a játékosok az együttműködési képességeiket trenírozhatják.
A játék forgalmazója mutatja be a játékokat és mesél a kooperációs játékokról.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy kártyajátékot (Wizard, 3 féle TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. október 11. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Az Ady gimivel aláírtuk az együttműködési szerződést Ágnes közreműködésével, jöhetnek a diákjaik az 50 órás közösségi szolgálat teljesítésére a homoludens.hu Egyesület rendezvényeire. Tamás és Annabella már jött is körbenézni a klubban, nekem úgy tűnt, tetszett nekik, amit láttak. Remélem, majd több barátjukat elhozzák legközelebb. Jónéhány játékot megtanultak - Klickado, Inquizitor, Swish, Száguldó Robotok, Quoridor. 30-an jöttünk össze, többségük egész végig maradt. Egy csapat végig Wizardozott. Sokan kipróbálták új játékainkat, az Antarktisz és Mount Everest kooperatív társasjátékokat, amelyeket a játékok magyarországi forgalmazójától Tünde és Gábor mutattak be.
Volt ötletelés Laci kérdésére, hogy hogyan, mivel lehetne sakkállásokat rögzíteni és kinyomtatni (sakk karakterkészlettel a legegyszerűbb).