Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: CubiCup
A CubiCup (kjubikap) egy magyar tervezésű, a térlátást hatékonyan fejlesztő, 3 dimenziós stratégiai logikai táblás társasjáték. A térbeli formációk felismerésén keresztül segíti a logikus gondolkodást, a stratégiák kidolgozását a játékban való nyerés érdekében. Játékszabálya egyszerű, azonnal megtanulható, ezért már kezdőknek is sikerélményt, élvezetes játékot nyújt. Gyakorlott játékosok esetén viszont igen bonyolult helyzetek alakulhatnak ki, és akár 10-15 lépésre is előre kell gondolkodni.
A játékot a tervezője, Kovács Gábor mutatja be a klubban 18.30-tól. Beszél arról is hogy jutott el az ötletig és az ötlettől a játék kereskedelmi termékké alakításáig.

Nagy Laci Játéktan oldalán sok érdekesség olvasható még a játékról.

Új játékunk: Magyarország Kvíz Junior
Hazánkról szerzett ismereteinket tehetjük próbára, vagy játékos formában gyarapíthatjuk tudásunkat a különböző témakörökben; történelem, irodalom, földrajz, művészet, híres emberek. 8 éves kortól.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf, 1000km, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.

Fotók a rendezvényről


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. október 25. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Két ifjú önkéntesünk, Annabella és Tamás újra eljött a klubba játékot tanulni és most már oktatni is. Nagy sikere volt a Kovács Gábor által tartott CubiCup bemutatójának, szinte mindenki kipróbálta. Volt Wizard edző csapat a nemzetközi versenyre, Rummikub gyakorlás az országos bajnokságra. Felbontottuk a Magyarország Kvíz Junior változatát, amivel általános iskolás szintű ismereteket lehetett megtanulni, ill. feleleveníteni (volt mit). Tamás elhozta otthonról a SET játékát. Cécilenek gyűlt össze az 5 pontja a klubba járásért, így megkapta a kártyajáték ajándékát. Mamutvadász, Stratego, Száguldó robotok, sakk, Quoridor, TopTrumpf, Klickado volt még az asztalokon, ha jól emlékszem. 32-en jöttünk össze az este.