Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékaink: Érzelmek birodalma és Relativity
A játékokat 18.30-tól Pataky Krisztina pszichológus, a játékok szerzője mutatja be.
Az érzelmek birodalma kooperatív pszichológiai társasjáték, családoknak és baráti társaságoknak készült. Az első pszichológiai játék, mellyel gyerekek, szülők és nagyszülők is együtt játszhatnak. Fejleszti az érzelmi intelligenciát, az önismeretet. Nem versengésre, hanem együttműködésre ösztönöz.
A Relativity játék kártyáin különféle szavak szerepelnek, amelyek egy része kellemes, más része kellemetlen érzéseket ébreszthet bennünk. Kockadobás alapján különféle feladatokat kell elvégeznünk a kezünkben lévő kártyákkal. Ezek fognak segíteni bennünket az értékeken való gondolkodásban, és abban, hogy bepillantást nyerjünk a társaink, és főleg a saját magunk által képviselt értékrendbe.

Mikulás meglepetés
Nem árulhatjuk el, mert MEGLEPETÉS!

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. december 6. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Kivételesen nagyon korán odaértem, így már fél 6-kor nekikezdtünk játszani. A földszinten egy másik rendezvény készülődött, amíg várakoztak a szülők, testvérek az előadásra, felcsábítottam néhányukat játszani. Fél 7 tájban megérkezett a Társasjáték Klubba a Mikulás (vagy Télapó, vagy ahogy tetszik). Általában diszkriminatív a Mikulás, mert csak a gyerekeknek hoz ajándékot. Nálunk ilyen nem volt, aki énekelt, verset mondott vagy cigánykereket vetett, az mind kapott ajándékot, kisgyerekektől a nyugdíjasokig. Utána Pataky Krisztina játékbemutatója következett. Kivételesen olyan játékokról volt szó, amelyek inkább felnőtteknek szólnak, ennek megfelelően most az érdeklődő közönség is átalakult. Utána ki is próbáltuk a Relativity-t. A gyerekek ezalatt persze tovább játszottak a többi asztalnál. Zsuzsa Mikulás hajtogatást mutatott, többen el is készítették. A Mikulás másodszor is megérkezett (!), hogy a későn érkezők is kaphassanak ajándékot. Új önkéntest köszönthettünk az Ady Gimnáziumból, Dávidot, tetszett neki a klub, ezentúl ő is jön segíteni és ígérete szerint legközelebb már többen jönnek! A végén majdnem Escape-eztünk, volt CD lejátszó is hozzá, de elfogyott az idő - hamar eltelt ez a 3 órás klub. 38-an jöttünk össze.