Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: LogiCard
A játékokat 18.30-tól Jéger József, a játék szerzője mutatja be.
21 lapból áll, a kártya különlegessége, hogy bármely két lapon van azonos színű és formájú ábra. Többféle játék játszható a kártyákkal: Reflex, Sudoku, Jégerpóker.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. november 22. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Nagy volt a nyüzsi. A TV13 forgatott a kiállítás megnyitóról és az évfordulós játékokról. Játékmestereink a megelőző napokban megismerkedtek az új, kiállításon látható játékokkal, hogy az érdeklődőknek meg tudják mutatni. Jéger József Tolna megyéből jött fel, köszönjük, több játéklehetőséget is megmutatott a LogiCard kártyáinak használatára és így persze kipróbáltuk: gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tetszett. Mivel a kiállítás 9 játéka plusz a LogiCard plusz az évfordulós játékok kinn voltak az asztalokon, nem pakoltunk ki mást, csak ha kérte valaki. Laci és Kati kedvéért volt Rummikub edzés, és még Zooloretto. A kiállításos játékok közül játszottunk az Escape, DinoPark, Gold Nugget, Raketofix, Dragons, Monte Banana, Mamutvadász játékokkal, csak a 2 leghosszabb szabály ismertetésű és játékidejű maradt ki, a Santiago de Cuba, és a Finca. Majd legközelebb, amikor nyugisabb lesz a klub. 30-an jöttünk össze, Norbinak és Bálintnak gyűlt össze az öt pontja a klubba járásért, így választhattak 1-1 kártyajátékot (Kecskefogóra, és TOPTrumpf Star Wars űrhajókra esett a választásuk).