Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Beugró

Az elmúlt év kiállításainak kedvelt játékai.

A Beugró négyszereplős szituációs színházi játékokon alapuló szórakoztató televíziós műsor, Novák Péter műsorvezető irányításával, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző, Rudolf Péter szereplésével indult 2008 márciusában heti rendszerességgel. A Beugró társasjátékban a híres színészek színművészek bőrébe bújva, csapatokba rendeződve megoldhatod a különböző feladatokat (zsebszöveg, váltóláz, 1-2-3-4, stoptrükk, ördög és angyal, bekérdező), nem kis nevetés mellett.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán (Moszkva) tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

A klub működését 2019-ben a II. kerületi Önkormányzat is támogatja.

Időpont: 
2019. szeptember 23. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
KSH Könyvtár
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
KSH Könyvtár
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
KSH Társasjáték Klub