Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.

Itt tudod jelezni a szerkesztők felé a talált programhibákat, szöveg elgépeléseket. A hiba beazonosításában sokat segít, ha pontosan leírod, melyik rovatban, hol tapasztaltad (esetleg bemásolod, ami fenn a címsorban megjelenik, http://.......)


Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Tisztelt Szerkesztők!

Kiegészítésként az előző hozzászólásomhoz még ideírom, hogy a http://homoludens.hu/node/23621 oldalon is az én munkáim látszanak. Viszont rájöttem a félreértés okára. Láttam, hogy a 2008-as origami találkozó mappában több kép is van Koszó Évi munkái megjelöléssel. Ezen a találkozón én is részt vettem, de még rutintalan kiállítóként nem írtam oda a nevem. Évi valószínűleg mellém állította ki a saját munkáit, szerintem ebből adódott a félreértés. Más, hibás képet nem találtam.

Tisztelettel:

Bakos Zoltánné


Tisztelt Szerkesztők!

Elnézést, hogy mégegyszer írok. Az előbb írt hozzászólás kiegészítéseként írom, hogy a http://homoludens.hu/node/23621 oldalon látható hajtogatásokat is én készítettem, nem Éva. Viszont sejtem, honnan ered a félreértés. Láttam, hogy a 2008-as találkozó mappájában vannak képek, és hozzá tartozóan kép aláírások. Ezen a találkozón én is részt vettem és ki is tettem a munkáimat, ám a nevemet nem tüntettem fel. Gondolom Éva mellém állította ki a munkáit és ő ki is írta a nevét, ezért történt a félreértés. Megnéztem a többi képet. Nem találtam ezen a kettőn kívül másikat, amin tévesen lenne jelölve Évi neve.

Tisztelettel: Bakos Zoltánné Ági


Tisztelt Szerkesztők!

A http://homoludens.hu/node/23702 oldalon egy kép jelenik meg, amelyen főleg teatasak hajtogatások látszanak. A kép feletti szöveg szerint ezek Erdődiné Kószó Éva munkái. Szeretném, ha javítanák a szövegrészt, vagy egy másik képet tennének oda, amin tényleg Évi munkája látható, mert ezen a képen lévő teatasak hajtogatások az én munkáim. (Bakos Zoltánné Ági)Évi egyébként gyönyörű dolgokat készít, szerintem ennél sokkal szebbeket.
Tisztelettel:

Bakos Zoltánné Ági


Kedves Ági!

Köszönjük az észrevételt, a hibát javítottam. Elnézést a hibáért!

Üdvözlettel:
Tuzy Ibolya


Két elgépelést fedeztem fel:
1. A http://www.homoludens.hu/node/24973 oldalon a
"Viszont a kannibál 4-szer gyorsabban fut a szárazföldön, mint ahogy Te üszol a vízben." mondatban "úszol" lenne a helyes.
2. Ezen az oldalon, ahol ezt a hozzászólást írom,
http://www.homoludens.hu/comment/reply/20192 az "Itt tudod jelezni a szerkesztők felé a talált programhibák, szöveg elgépeléseket." mondatban szerintem "programhibákat" kellene írni.


kösz, javítottuk


A http://www.homoludens.hu/puzzle oldalon az "Agytörő feladványok" oszlopban azt találom, hogy "69 megfejthető feladvány" van jelenleg.
Ha a részletes listát megnézem a http://www.homoludens.hu/agytoro-feladvanyok-logikai-rejtvenyek oldalon, akkor 3 oldalnyi listát találok, 2 teljes és egy megkezdett oldalt. A teljes oldalak 30-30 , a 3. oldal 6 feladványt tartalmaz, ez összesen 66. Nem értem, hogy hogyan lesz ez 69?
Ez is egy feladvány esetleg? :-)))


A http://www.homoludens.hu/node/23690 oldalon, a "Feladvány beküldése:" utolsó mondata hibás:

Érdekes, gondolkodtató kérdések várunk ...
helyesen
Érdekes, gondolkodtató kérdéseket várunk ...
lenne.


köszönjük, javítottuk


A papírhajtogatásoknál a fázisrajz nevű mező használata megtévesztő lehet. A leírásokat általában jpg-ben vagy pdf-ben csatolt fájlként vesszük fel, így egy modell leírása vagy csatolt fájl vagy fázisrajz.
Javaslatom, hogy a leírásokat kezeljük kiemelten egy blokkban.
Áthidaló megoldás lehet, ha a jelenlegi "Csatolt fájlok" mezőt átnevezzük "Leírás és/vagy további képek"-re.