Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

A szerzői jogok az Internet Játékház teljes terjedelmére, minden benne közölt anyagra (szöveg, grafika, audió, videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, adatbázis, stb.) érvényesek, melyek a www.homoludens.hu cím alatt, ill. ennek aldomain-jein megjelennek.

Az Internet Játékházban megjelenő információkra általában a következő szerzői jogok vonatkoznak.
Some Rights Reserved, Noncommercial, Share Alike

Egyes oldalak, tartalmak, ettől eltérő szerzői jogokkal rendelkeznek, melyeket az adott oldalakon feltüntetünk.

Ha információt küld valaki az Internet Játékházba beküldési űrlapon, e-mailen, levélben, vagy más formában, akkor egyben megadja a jogot arra, hogy publikáljuk a tartalmát, eredeti vagy módosított formában az Internet Játékházban a World Wide Web-en és más, az Internet Játékház oldalain alapuló, játékokkal foglalkozó gyűjteményekben, kivéve, ha a szerző kifejezett tiltása vonatkozik rá.

A megjelenített anyagok kizárólag információ céljaira szolgálnak. Az Internet Játékház működtetője nem felelős, és semmilyen kártérítési kötelezettseget nem vállal a kiállított anyagok tartalmáért.

Az Internet Játékház működtetője nem vállal jótállást, szavatosságot, garanciát semmilyen itt bemutatott vagy hivatkozott termékre vagy szolgáltatásra.

Az Internet Játékház működtetője nem vállalja a felelősséget, hogy figyelemmel kísérje, hogy harmadik személyek a védjegyeket jogosan használják-e.