Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.

Bármilyen ötlet jöhet, de nem garantáljuk, hogy holnapra meg is valósítjuk :-)
Viszont azért írd meg a javaslataidat, mert az is lehet, hogy pár perc alatt, egy paraméter átállítással megvalósítható, amit kérsz!


Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Sziasztok!

Regisztráltam végre, ezzel nem volt gondom, sokkal inkább ennek a fórumnak a megkeresése. Azt gondoltam, hogy a fórumban majd csak origamis témák lesznek, erre pont ez a legutolsó. :(

Origamis üdvözlettel: Ancsa Molnár Dóra


Sziasztok,

Javaslat: a fejlécben folyamatosan özönlő nyulak szerintem zavaróak, egy statikus(abb) kép jobb lenne. Meg lehetne oldani akár úgy is, hogy egy adott könyvtárból minden oldalletöltésnél random módon kiválasztódjék egy fejléc-kép egy, ahol direkt erre a célra preparált képek vannak.

Még valami: a tartalom-felület jobb szélénél nálam kifut a szöveg széle a monitorból (és ezen a görgetés sem segít). Talán a "node" div szélességét kellene picit kisebbre venni, vagy valami ilyesmi.

Budai Péter


megtaláltam magát az origamis részt... NAGYON TETSZIK!!!


Kedves Szerkesztők! még nagyon csak ismerkedem ezzel a hatalmas infóhalmazzal, így érdemben hozzá szólni nem tudok. elsőre szokatlan - hiszen az előző honlap régi ismerős, de biztos vagyok benne, hogy ennek is sikere lesz!!!Köszi, hogy csináljátok!!! Orsi


Kaptunk egy olyan kérést, hogy készítsünk egy kis leírást, ami segítheti az új regisztrált felhasználót a navigálásban, üzenetküldésben, hózzászólásokkal kapcsolatos ismeretekben. Igyekszünk mihamarabb megvalósítani.


Segítség menü szolgál erre. Bővítgetjük, ahogy kérdések jönnek hozzánk.