Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

A kerben kezdünk, aztán ha sötétedik, megyünk a szokott klubhelyiségünkbe.

Zozzle
Memória játék 4 személy részére. Ha prt találsz, az egyiket magadhoz veheted (ha még nincs olyanod). Aki hamarabb kirakja a képet, az nyer.

Játék ajándékokért
2011-ben játékot indítottunk: aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy kártyajátékot (3 féle közül lehet választani). Amíg a készlet tart! Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Új, 4 személyes memória játékot is lehet hazavinni (Zozzle), 4 féléből választhatsz!

A klubról

- Ha kellemes társaságban családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel szeretnél társasjátékozni, vagy új játékpartnerre szeretnél szert tenni, vagy csak nem akarsz egyedül otthon maradni,

- Ha nincs ötleted, milyen játéknak örülnének szeretteid, és kipróbálnád mielőtt megveszed ...,

- Ha elmúltál 6 éves, de még nem múltál el 99,

Akkor gyere el hozzánk néhány kellemes órát eltölteni, játszunk, beszélgetünk, és jól érezzük magunkat Budapesten, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban kéthetente pénteken 18-21 óráig!

Gyors (15-30 perc) játékmenetek, gyerekekkel is játszható játékok. Persze viszünk kétszemélyes társasokat és egyszemélyes logikai játékokat is.

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani. A korábbi klub ismertetőknél olvashatók, milyen játékaink vannak.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2012. május 11. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Egész végig a kertben voltunk, kivittünk asztalokat, székeket. 30-an játszottunk! 3-an érték el a pontgyűjtő játékban az 5 pontot (Borbély család, Csongor és Ildi+Csaba) és így megkapták az ajándékot (a család Zozzlet, a mások két játékosunk Keltist választott). Marci a klubban ünnepelte meg 8. születésnapját, minden gyereknek jutott a tortából. Mi is gratulálunk neki!