Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

XXIII. Életmódnap

Egészségtudatos életmódra ösztönző, egész napos családi rendezvény.

Ebben az évben is várunk minden érdeklődőt a XIII. kerületi, hagyományos XXIII. Életmódnap családi rendezvényre, amely ez alkalommal új helyszínen, a RaM hatalmas kertjében valósul meg.
Régi- és új szolgáltatásokat kínálunk minden érdeklődő számára, a nap folyamán lesz vércukor- és vérnyomás mérés, elektroszomatográfos diagnosztikai felmérés, gyógytorna, masszázs, véradási lehetőség, kaphatóak lesznek egészséges- és vegetáriánus táplálékok. Az egészségügyi tanácsadások széles skálája elérhető lesz, úgymint életmód-, szájápolási-, nyirokrendszeri problémákkal kapcsolatos tanácsadás, „Kergessük el a rákot!” - megelőzéssel, szűrésekkel - betegséggel kapcsolatos felvilágosítás, tanácsadás diabetológiai-, magas vérnyomás-, és életvezetési-, szín és kineziológiai-, környezetvédelmi-, mentálhigiénés- és életmód-, valamint babahordozási témakörökben.

Mindezeken kívül a gyerekek a homoludens.hu Egyesület résztvételével családi társas- és logikai játékokat, sportjátékokat, papírhajtogatást próbálhatnak ki.

Lesz még környezetvédelmi kézműves foglalkozás, a Vakok Állami Intézete interaktív bemutatója, és a legkisebbeknek Tücsöktanya – játszóház.

Új elemként, a sport is része lesz a rendezvénynek, 10+1 „olimpiai” sportpróbára várjuk a mozogni vágyókat, ahol egy 7 méter magas mászófalon is kipróbálhatják ügyességüket.

Időpont: 
2012. május 12. 10.00 - 18.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes rendezvény
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Megint kitett az Egyesület magáért: Attila logikai játékokat hozott, Zsuzsa origamizott, Ákos társasozott, Kitti új csapattagként társasozott, még Domonkos is beugrott virágbot zsonglőrködést tanítani, én pedig társasoztam az érdeklődőkkel. Vittünk szabadtéri dobójátékokat (Mölkky, Petanque) és a sátor előtti területen mutattuk meg, hogyan kell játszani velük. Köszönöm a lelkes résztvételt minden közreműködőnknek! Bár a rendezvényre a tavalyihoz képest kevesebb látogató jött el, a mi sátrunknál mindig "telt ház" volt. A viharos időre való tekintettel a rendezvényt 4 órakor zárt.