Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

A ’60-as ’70-es évek hangulatát idézzük fel május 19-én a Népszigeten, ekkor kerül ugyanis megrendezésre a VI. Vízimajális, amelyre színes, vidám és változatos programsorozattal várják a szervezők a családokat.

A sportért, s ezen belül az evezésért rajongók a délelőtt folyamán a profik és az iskolások versenyeit is végigszurkolhatják, 12 órától pedig maguk is megtapasztalhatják, milyen „római gályázni”, sárkányhajóban, kielbootban, túrakenuban, kajakban, és verseny vízi biciklin ülni, de lehetőség lesz az evezést szárazföldön is kipróbálni.

Az evezős programokon túl természetesen retro programok is várják majd a látogatókat. A reggel tücsöktornával indul a legkisebbek számára, akik a nap folyamán kézműves foglalkozásokon, valamint – 11 órától – találkozhatnak Mazsolával és Tádéval az Ametist Bábszínház előadásában.

A homoludens.hu Egyesület retro játékokat mutat be, lesz játékkészítés, papírhajtogatás és mindenféle logikai feladvány is. Figyelem, mi csak 17.00-ig leszünk a rendezvényen!

A délután folyamán a kerületi mozgáscsoportok mutatják meg tudásukat, színpadra lép a 4 Muskétás SE, az NRG Tánciskola, a Pr-evolution Dance Company, a Labdazsonglőrök, és a Csuka Mónika Énekiskola. A színpadi műsort Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar fellépése zárja.

Sok szeretettel vár mindenkit a szervező XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Kulturális Divíziója és a Budapest Evezős Egyesület!

Időpont: 
2012. május 19. 10.00 - 18.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Rendezvény jellege: 
játszótér
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes rendezvény
CsatolmányMéret
hirnok-2012-majus-2-vizimajalis-homoludenshu.pdf1.99 MB
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

A Hírnök kerületi újság 8. oldalán is szerepelt a homoludens.hu egyesület tevékenysége
"10.00–17.00: Retro ügyességi fajátékok, társasjátékklub
– Homoludens.hu Egyesület"


Kellemes időben, különleges helyszínen (emeleti erkély) volt a csapat, most kivételesen nélkülem. Attila (logikai játékok, feladványok, karkötők), Zsuzsa (origami), Kitti és Domonkos (társasjátékok) képviselték a a homoludens.hu Egyesületet. Attila összefoglalója: "A szombat az remek volt, a Duna-parton is! Nagy sikere volt a standunknak, kicsik-nagyok önfeledten játszottak. Legnagyobb sikere a karkötőknek volt. Az ördöglakatok szinte egyfolytában kézben voltak."


Siker (előzetesen): a rendezvény szórólapján a homoludens.hu Egyesület név szerint szerepel!