Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Jó idő esetén végig a kertben leszünk!

Wizards edzés
A Wizards nevű kártyajátékban előre kell megtippelni, hány ütést visz el a játékos. Hasonlít a Rikiki, franciakártyával játszott játékhoz, van azonban benne néhány plusz kártya és szabály, amitől izgalmasabb lesz a játékmenet. A játékot forgalmazó Piatnik támogatásával országos versenyt rendeznek, a különböző játékos klubokból 2-2 fő részvételével. Mi is rendezünk egy amolyan házibajnokságot, amin felmérjük, kik a legjobbak ebben a játékban. Nem kell semmi komoly, síri csöndes mérkőzéssorozatra számítani, csak játszunk egy jót és nem "csak úgy", hanem egy kis izgalmat viszünk bele, hogy van valami tétje. A házibajnokság előtt kipróbáljuk a játékot, megismertetjük az érdeklődőkkel.

Játék ajándékokért
2011-ben játékot indítottunk: aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy kártyajátékot (Kecskefogó, Keltis, Wizard). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Új, 4 személyes memória játékot is lehet hazavinni (Zozzle), 4 féléből választhatsz! Amíg a készlet tart!

A klubról

- Ha kellemes társaságban családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel szeretnél társasjátékozni, vagy új játékpartnerre szeretnél szert tenni, vagy csak nem akarsz egyedül otthon maradni,

- Ha nincs ötleted, milyen játéknak örülnének szeretteid, és kipróbálnád mielőtt megveszed ...,

- Ha elmúltál 6 éves, de még nem múltál el 99,

Akkor gyere el hozzánk néhány kellemes órát eltölteni, játszunk, beszélgetünk, és jól érezzük magunkat Budapesten, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban kéthetente pénteken 18-21 óráig!

Gyors (15-30 perc) játékmenetek, gyerekekkel is játszható játékok. Persze viszünk kétszemélyes társasokat és egyszemélyes logikai játékokat is.

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani. A korábbi klub ismertetőknél olvashatók, milyen játékaink vannak.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2012. június 22. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Ákos beszámolója a rendezvényről: Összesen tizenegyen voltunk, végig a kertben játszottunk. Hárman leginkább a Wasabival játszottak, és nem aprózták el: nem négy-négy kockát kaptak az elején, hanem a teljes készletet kiosztották. Emellett a Faunának volt nagy sikere, amit egyszerre hatan játszottunk, és jó sok állatról megtudtuk, hogy merre lakik :)