Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

Az elmúlt évek alatt sok száz játékos járt nálunk a Családi Társasjáték Klubban. Aki még nem tudott eljönni hozzánk, az is képet kaphat arról, milyen a hangulat, mikkel játszunk a Klubban az Internet Játékházban publikált rendezvénynaptár és a rendezvényeken készült fotóalbumok segítségével.
A Klubban sokféle játékot tanítunk meg, játékbemutatókat, versenyeket szervezünk, játékkiállítás sorozatot rendezünk, tanácsot adunk, milyen játékot érdemes venni a család számára.
Meg tudnátok fogalmazni, mi is a Családi Társasjáték Klub eszperente nyelven, azaz magánhangzóként csupa "e" betűt felhasználva?

Azok között, akik 2014.09.26. és 10.31. között beküldenek a Családi Társasjáték Klubra eszperentét, sorsoláson vesznek részt.

Versenyfeltételek
A megfejtés beküldéséhez regisztrálni kell (ha még nem tetted meg korábban) az Internet Játékházban és az agytörő feladványok között megjelenő "Eszperente - Családi Társasjáték Klub" feladványra az ott levő űrlapon be kell küldeni a megfejtést. A megfejtést szerkesztőink értékelik, és ennek eredményéről értesítést küldünk emailben.
Akiknek nincs Internet kapcsolatuk, azok a Családi Társasjáték Klubban és a Ki nevet a végén Társaskörben is bediktálhatják a megfejtésüket és így nekik is van esélyük nyerni.

Ki nyer?
Mindenki több megfejtést is beküldhet, de személyenként csak 1-1 sorsolási szelvény kerül a kalapba.
A sorsolást az elfogadott megfejtést beküldő megfejtők között 2014.11.07-én, a Családi Társasjáték Klubban tartjuk. Ha nincs ott a nyertes, akkor elküldjük a nyereményét.

Időpont: 
2014. szeptember 26 (Egész nap) - 2014. október 31 (Egész nap)
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
verseny
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Kapcsolódások: 
Családi társasjáték klub
Kapcsolódások: 
Eszperente