Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Nyolc perces birodalom társasjáték

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.

Kiemelt ajánlatunk: Nyolc perces birodalom társasjáték
Kártyajáték, gyors szabályok, 8 perc alatt nyersz, vagy veszítesz. Területfoglaló játék, gyorsan megtanulható és szórakoztató, ha csak néhány szabad perc áll rendelkezésre.
A nyolc perces birodalom játékban 2-5 játékos egymás után választ a hat képpel felfelé lévő kártya közül. Ezek mindig egy-egy nyersanyagot, és egy-egy azonnal végrehajtható akciót biztosítanak a játékosoknak. Az akciók segítik a játékosokat a területek elfoglalásában, a nyersanyagok pedig a játék végén jelentenek pontokat, ezért a játékosoknak az ezek közötti egyensúlyt kell megtalálniuk a győzelemhez.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (várhatóan több féle TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double, Playmobil figurák, franciakártya pakli, autós kártyák, tehát elsősorban gyereknek tudunk az ajándékokkal kedveskedni). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

Időpont: 
2015. március 13. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Átléptünk egy újabb álomhatárt, túl vagyunk az 50-en! Azaz pontosabban 54-en voltunk a klubban. Van ennek egy speciális oka: Az Ady Endre Gimnáziumból, a Németh László Gimnáziumból jöttek tanulók, hogy a május végi Családi Játék NAP-ra eddzenek, játékokat tanuljanak meg, hogy segíteni tudjanak majd az érdeklődőknek. A többi játékosnak pedig az Egressy József Szakközépiskola diákjai segítettek az este folyamán a szabálymagyarázatokban. Így a klubban a résztvevők átlagéletkora ugrásszerűen csökkent :-)
Minden létező asztal és szék foglalt volt, az emeleten és a földszinten is.