Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

"Keressük azokat a nőket, férfiakat, egyedülállókat és házaspárokat, akik hasonlóan nyitottak, és fontos nekik a jó társaság, az aktívak világa.

Szeretnek kirándulni, túrázni, városokat megismerni, pihenni, wellnesszezni belföldön és külföldön egyaránt. Érdeklődnek a színház, a mozi, a hangversenyek világa iránt. Szeretnek olvasni. Ezekről a tevékenységeikről szívesen tartanak ismertetőt, élménybeszámolót.

Szerintem fontos, hogy ne a gyógyszerek felé forduljunk, hanem a lehető legkevesebbet fogyasszuk belőlük, csak azt, amit muszáj. Ha lehet, gyógyszer mentesen éljünk.

Figyeljünk oda a tökéletes egészség diétára, az egyéni vitamin, ásványi anyag és nyomelem bevitelre. Keressünk előadásokat, vagy szervezzük meg magunknak a tudatos táplálkozásról szóló előadásokat. Ismerjük meg a különböző étkezési szokásokat, diétákat, étrendeket, mint például a paleolit, a vega, vegán, vegetáriánus, low carb, stb.

A testi egészség mellett fontos a lelki egyensúly is. Sokan ezt jógázással, relaxációval, meditációval segítik. Az agyukat tudatosan használóknak például az agykontroll ad támogatást.

A sport a másik vesszőparipám. Nagyon fontos az aktív sportolás, évszakoktól függetlenül. Sok sportág van, ami 50 felett is végezhető.

A legfontosabb a rendszeresség."

Működési terület: 
országos
Jogállás: 
nincs info
Levelezési cím: 
2146 Mogyoród Szentjakab park 7.
Telefonszám: 
+36 30 964 1100

Nincs aktuális rendezvény, amelyet a szervezet rendez.

Nincs olyan rendezvény, amelyen közreműködőként most vagy a közeljövőben részt vesz.

Általa szervezett korábbi rendezvények:

Rendezvény címe Jellege Időtartam Település
Társasjáték klubdélután az Ezüstgeneráció - Aktív Szenior Klub házában játszóház 2015.7.1 Budapest

Nincs korábbi rendezvény, amelyen közreműködőként részt vett volna.