Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Vadmentők társasjáték

A Vadmentők - A nagy afrikai kaland társasjáték segítségével most részese lehetsz egy igazi mentőakciónak, amelynek során védett, ámde foglyul ejtett állatoknak adhatod vissza szabadságukat.

Fedezd fel Afrika tájait, kockadobással haladj előre a játéktéren, küzdj meg a gonosz orvvadászokkal, kelj át a veszélyes vízilovaktól hemzsegő Níluson, és ha ráakadtál egy fogságba ejtett állatra, azonnal szabadítsd ki őt ketrecéből.

Természetesen ne hidd azt, hogy ezzel a játék véget ér! A gonosz vadorzók ugyanis mindent elkövetnek, száz és száz akadály elé állítanak majd, hogy visszaszerezzék tőled a számukra igencsak értékes állatokat. Ne hagyd, hogy ez megtörténjen!

Vidd vissza mielőbb természetes élőhelyükre a zebrákat, az orrszarvúkat, a zsiráfokat és a gorillákat, etesd meg őket, és zsebeld be az értük járó értékes pontokat. Ha te leszel az első, akinek mind az öt fogságba ejtett állatot sikerül megmentenie és megetetnie, tiéd lesz a győzelem!

A Vadmentők - A nagy afrikai kaland társasjáték ideális választás gyermekek és családok számára is, a könnyed szabályrendszer ugyanis kiváló ahhoz, hogy feldobja a hagyományos, kockadobáson alapuló táblás játékokat egy izgalmas körítéssel.

A gyerekek megtanulhatják segítségével a környezetvédelem, illetve a kihalófélben lévő állatok megóvásának fontosságát, miközben fejlesztik logikai érzéküket, de megtanulhatnak taktikázni és gyors döntéseket hozni az élesebb helyzetekben.

Játékkategória: 
táblajáték
Tábla típus: 
speciális forma
Játékosok viszonya: 
csak egy maradhat
Társasági játékok csoport: 
asszociáció
Aktivitás: 
mérsékelt
Játék helyszíne: 
szobában
Szabályok bonyolultsága: 
könnyű
Életkor min.: 
5
Létszám min.: 
2
Létszám max.: 
4
CsatolmányMéret
vadmentok_jatekszabaly.pdf2.03 MB