Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Jungolino

A dzsungel állatai megszöktek és szétszéledtek az egész lakásban! Te vajon képes vagy megtalálni őket pusztán emlékezetből? Most megmutathatod, hogy milyen fából faragtak, de azt is, hogy milyen gyorsan tudsz felülemelkedni ezen a problémán.

A Jungolino társasjáték a legkisebbek számára nyújtja a legnagyobb szórakozást. Ebben a lendületes keresőjátékban egyetlen célod lesz, hogy megtaláld a dzsungelből megszökött állatokat, akik a lakás bármelyik pontján elbújhattak.

Helyezd el akár te az állatokat ábrázoló szőnyeglapkákat, vagy kérdd meg ehhez szüleidet, testvéreidet, esetleg barátaidat, a játék mindkét esetben óriási élményt garantál, hiszen ha tudod is, hogy hol hagytad a krokodilt, esetleg hol láttad utoljára az elefántot, még akkor sem biztos, hogy elsőre megtalálod majd.

A Jungolino társasjáték lényege, hogy az asztalra elhelyezett kártyák közül véletlenszerűen ki kell húznod egyet, és amelyik állatot látod a képen, azt kell begyűjtened elsőként a lakás valamelyik pontjáról. Te emlékszel rá, hogy hová is bújt például a csimpánz? Vagy megtalálod az anyu által elrejtett vízilovat? Most megmutathatod, hogy mit tudsz!

A játék segítségével a felhőtlen szórakozás mellett a gyerekek megismerkedhetnek a dzsungel állataival, miközben a játékmenet sajátosságaiból kifolyólag fejleszthetik memóriájukat és emlékezőképességüket is.

Játékkategória: 
kártyajáték
Játékosok viszonya: 
csak egy maradhat
Társasági játékok csoport: 
memória
Aktivitás: 
mérsékelt
Játék helyszíne: 
szobában
Szabályok bonyolultsága: 
könnyű
Életkor min.: 
5
Létszám min.: 
2
Létszám max.: 
5