Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Bioblo

Egyedi kialakításuknak köszönhetően, olyan stabilitással építhetik egymásra az elemeket a legkisebbek is, hogy azok biztonságos egységet képezzenek.

Sikerélményt, koordinációs, illetve egyensúlyérzéki fejlesztést adva ezáltal a legkisebb lurkóknak is!
Készségfejlesztő hatásainak köszönhetően, a gyerek könnyedén megtanulhatják felismerni a színeket, formákat, fantáziájuk határait feszegetve építhetnek fel gyakorlatilag bármit.

Tesztjátékaink során fedeztük fel a tényt, hogy a Bioblo olyan színfolt a családi játékok terén, melyben szülők, nagyszülők, kisebb és nagyobb testvérek, barátok is örömmel, csapatjátékban játszhatnak egymással, így fejlesztve a társasjátékozás talán egyik legfelemelőbb élményét; a szociális készséget.
A Bioblo, anyagát tekintve, alapvetően fából készül, némi, BPA mentes műanyag kombinációjával. Éppen ezért, akár nedves textíliával is könnyedén tisztítható, mosható.

Felhasználási lehetőségeiben újabb és újabb ötleteket fedezünk fel. Akár szappanbuborékot, akár színes lámpatestet, figurákat, tornyokat, geometrikus formákat, vagy "kisbunkert" is építhetnek belőle a szabadszellemű játékosok.

Játékkategória: 
pedagógia
Játékkategória: 
társasági játék
Játékkategória: 
játékforgalmazás
Játékosok viszonya: 
játék a játékért
Társasági játékok csoport: 
kreativitás
Aktivitás: 
mérsékelt
Játék helyszíne: 
szobában
Szabályok bonyolultsága: 
könnyű
Életkor min.: 
3