Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Csapasd a ritmust

Képes vagy ritmusban maradni, és tartani az ütemet? Ha igen, ez a neked való játék - ha nem, akkor ez segíteni fog neked, hogy megtanuld! Interaktív ritmus és mutogatós játék, ahol a szórakozás garantált!
Ebben az interaktív party társasjátékban biztosan fejlődik majd a memóriád és a ritmusérzéked - valamint álmodból felpattanva is menni fog a Queen legendás számának követése. A Játék segítségével egy egész házibulit megmozgathatunk : akár 14 játékos is játszhat vele egyszerre, de a minimum az a 4 fő. Fél óra alatt mindig befejeződik egy játék - már ha a játékosok nem akarják ismét elkezdeni, ami nem ritka.

Játékszabályok:
A játékosoknak egy sor jelet kell elmutogatniuk ritmusra, persze hiba nélkül. Aki pedig egyszer elhibázta, annak béklyólap jár! Amíg az egyik játékos a jelet mutatja, addig a többinek csapatnia kell a ritmust: két térdre csapás, egy taps, hiszen a műsornak mennie kell tovább! A lényeg, hogy kihívj egy másik játékost (magadon kívül), hogy feleljen az általa kihúzott jellel. A játék akkor ér véget, amikor elfogynak a béklyólapok, majd a játékosok összeszámolják, hogy kinél hány van. Az veszít, akinél a legtöbb van.
Pár hasznos javaslat:
Első alkalommal érdemes a béklyólapokon lévő instrukciókat figyelmen kívül hagyni, a játék könnyítése érdekében, mindaddig amíg a társaság belerázódik a dolgokba
Ha sok kezdő van, érdemes lassítani, viszont ha a társaság tele van muzikális játékosokkal, pörgessétek fel a ritmust.
Haladóknak: A jelek mutogatásakor a játékosokat keresztnevükön kell szólítani.

Játékkategória: 
rejtvényfejtés
Játékkategória: 
társasági játék
Játékosok viszonya: 
csak egy maradhat
Társasági játékok csoport: 
memória
Aktivitás: 
mérsékelt
Játék helyszíne: 
szobában
Szabályok bonyolultsága: 
könnyű
Életkor min.: 
10
Játékidő: 
30
Létszám min.: 
4
Létszám max.: 
14