Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Kártya

A kártyajátékok mindig kikeresek voltak a társadalom körébe, bizonyítéka ennek, hogy klubunkban is már gyökeret vert. Ezen a napon több kártyajátékkal is megismerkedhetünk.

A KSH KÖNYVTÁR NYITVATARTÁSI MÓDOSÍTÁSA, VALAMINT AZ AUGUSZTUSI HÁROM HETES ZÁRÁS MIATT A LEGKÖZELEBBI KLUBDÉLUTÁNUNKAT SZEPTEMBER 3-ÁN TARTJUK A MEGSZOKOTT IDŐBEN. Szíves megértéseteket kérjük.

Egy lehetőség még adódhat a találkozásra, amennyiben nem akartok elszakadni egymástól és a játéktól: a nyári szünet alatt, a klubdélutánok időpontjában találkozhatunk a könyvtár melletti Mechwart parkban a Kerületi Önkormányzat lépcsője előtt, hisz meg lehetne ismerkedni a Pétanque játékkal, lehetne Activityzni, meg ügyes szervezéssel römizni is, akár más játékokkal szórakozni. Rajtunk áll

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán (Moszkva) tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kkel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2018. július 23. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
KSH Könyvtár
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
KSH Könyvtár
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
KSH Társasjáték Klub