Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Jóga - éntudatos gyerekek

Ha pontosan és rendszeresen végeztetjük a gyakorlatokat, segítségükkel a gyermek képes lesz kezelni a mindennapi élettel együtt járó feszültségeket vagy a szorongást. Épp ezért, nyomatékosan javasoljuk, hogy ne csak az iskolában, hanem otthon is gyakorolják őket. Eleinte irányítás és felügyelet szükséges a gyakorlatok végzéséhez, de miután már elsajátították őket, képesek lesznek önállóan is gyakorolni, és amikor szükséges, használni őket a különböző stresszhelyzetekben, illetve érzelmi és kognitív állapotuk vagy éppen viselkedésük tudatos irányításában.

A készlet tartalma: egy két részból álló gomba alakú eszköz, 6x6 játékot megjelenítő kartonkorong, egy kisebb kartonkorong a digitális anyaghoz szükséges linkkel és kóddal, valamint egy színes útmutató füzet.

Fejleszti a testmozgást, koncentrációt, beszédkészséget, érzelmi intelligenciát, javítja az általános hangulatot, mentális állapotot, a csoportfegyelmet.

Az eszköz ötvözi a valós és digitális játékokat. A letölthető program kiegészíti a dobozban található eszközt, segítséget nyújtva a gyakorlatok elvégzéséhez. Zenével, különböző hangokkal kísért animált rajzok mutatják be a következő technikákat: tudatos légzés, jógapozíciók, ezomellazítás, meditáció.

Játékkategória: 
részben játék
Játékkategória: 
minden terület
Játékkategória: 
pedagógia
Játékosok viszonya: 
játék a játékért
Társasági játékok csoport: 
mozgásos
Aktivitás: 
passzív
Játék helyszíne: 
sík terepen
Szabályok bonyolultsága: 
könnyű
Életkor min.: 
3