Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Hangadó társasjáték

Milyen hanggal jelzed, hogy a gőzölős vasaló a célkártya? Vagy a konyhai szagelszívót? Gondosan válaszd ki a hangot, hogy legalább egy játékos kitalálja a susogásodról, különben pontot veszítesz… És a feladat minden kör után egyre nehezebb lesz, hiszen egyre több kártya kerül ki az asztalra!

Ha szeretitek a gyors, pörgős partijátékokat, akkor a Hangadó nagy kedvencetek lesz! Ez egy könnyed kép-hang asszociációs társasjáték, amelyben a Hangutánzó játékosnak minél pontosabb hanghatással kell utalnia az épp látható képkártyák egyikére – amit nem ő választ ki, hanem a sorrendkártya mutatja meg! Aki a többi játékos közül a leggyorsabban lecsap arra a kártyára, megkapja a kártyát – és pontozópaklit képez belőle. De ha később, mint Hangutánzó túltolja a szerepét, és egyik játékos sem találja ki a hanghatás alapján, melyik kártyára kellett utalni, elveszít egy pontot – azaz egy kártyát a paklijából!

HANGolódj a többiekre! A játékosok a felcsapott képkártyákat igyekeznek kitaláltatni a többiekkel a megfelelő hangok kiadásával. Könnyed hangutánzós családi partijáték.

Játékkategória: 
társasági játék
Játékosok viszonya: 
csak egy maradhat
Társasági játékok csoport: 
asszociáció
Aktivitás: 
mérsékelt
Játék helyszíne: 
szobában
Szabályok bonyolultsága: 
könnyű
Életkor min.: 
7
Játékidő: 
15
Létszám min.: 
3
Létszám max.: 
6