Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Tavaszi Játékfesztivál a múzeumban

A nagy sikerre való tekintettel újra egész napos játékfesztivál kerül megrendezésre április 6-án, szombaton, 10 és 18 óra között a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban 5-99 éves játékosok számára.

5 éves kortól várunk minden játszani vágyó gyereket, felnőttet, kicsit és nagyot! A gyerekjátékok mellett felnőtteknek való komoly társasjátékok is megtalálhatóak lesznek.

Itt az idő kipróbálni új és érdekes társasjátékokat olyanokkal, akik szeretnek játszani és játszva tanítani!

A Foglalkoztató terem, Krúdy udvar, Dobos terem, Színház terem, sőt az udvar is tele lesz játékokkal.

Felhívás iskolai csoportoknak
Örömmel látunk teljes osztályokat szülőkkel (vagy nélkülük) közös játékra, közösség építésre. Kérjük jelentkezzenek előzetes időpont egyeztetésre, hogy kellő számú játékmesterrel, esetleg külön programmal készülhessünk és hogy elkerülhessük a játékosok torlódását!
Határidő: március 29. info@homoludens.hu

Felhívás III. kerületi iskoláknak
Iskolák közötti verseny: az a III. kerületi iskola, amelyből a legtöbb diák jön a Tavaszi Játékfesztiválra, egy játékdélutánt nyer (60.000 Ft értékben)!
Nyeremény: 2019 áprilisában egy délután a nyertes iskolában 4 órás egyedi játszóházat tart a homoludens.hu Egyesület csapata: társasjátékok, logikai játékok, mozgásos játékok az iskola tanulói életkorának megfelelően.
Regisztráció: A diákok a Tavaszi Játékfesztiválra való belépéskor diákigazolványuk felmutatásával regisztrálják iskolájukat az információs pultnál és pecsétgyűjtő lapot is teljesíteniük kell. A rendezvény zárása után összesítjük a regisztrációkat, a pecsétgyűjtő lapok teljesítését, majd felvesszük a kapcsolatot a nyertes iskola vezetőjével.

A 2018-as Téli Játékfesztiválon is versenyt hirdettünk a III. kerületi iskoláknak: a legtöbben az Óbudai Harrer Pál Általános Iskolából jöttek, így a Harrer nyerte a versenyt, márciusban megyünk ki az iskolába a 80.000 Ft értékű játszóházat tartani.
Most melyik suliból jönnek a legtöbben?

asztali játékokTöbb mint 50 féle játék: nagyon izgalmas, különleges stratégiai, logikai, nyelvi, kvíz játék, gyerekeknek készségfejlesztő, építő játékok próbálhatók ki a nap folyamán. A játékok között nemzetközi és magyar játékdíjasok is vannak. A homoludens.hu Egyesület játékmesterei segítenek az asztaloknál a szabályok gyors elsajátításában.

Játékmestereink között III. kerületi középiskolások is önkénteskednek.

A múzeum udvarán különleges egyedi, szabadtéri, ügyességi, gyorsasági játékok próbálhatók ki, még csocsózhattok is!

Aki játszik, az nyerhet: kétszer tartunk a nap folyamán ajándéksorsolást.

Szeretnél versenyezni? A remek Bioblo építőjáték, aminél csak a fantáziádra van bízva, mit építesz - inkább vidám játék lesz, nem verseny, mert a cél persze az, hogy jól érezze mindenki magát. Családi csapatokat várunk!

Akik nem csak játszanának, azok játékokat is készíthetnek, melyeket hazavihetnek és otthon is bármikor újra megcsinálhatnak, valamint papírhajtogatást is tanulhatnak.

Akár hozod a barátaidat, családodat, akár itt szerzel új játszótársakat, biztosak vagyunk abban, hogy jó hangulatban telnek majd az órák. Szeretettel várjuk az 5-99 éves játékosokat!

Időpont: 
2019. április 6. 10.00 - 18.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
fesztivál
Részvételi/nevezési díj: 
A rendezvény a múzeumi belépőt megvásárolva ingyenesen látogatható. III. kerületi lakosok számára ingyenes a belépés a múzeumba.
További információ: 

További információk a múzeum telefonszámán: 375-6249

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Játékklub a múzeumban
CsatolmányMéret
Tavaszi Játékfesztivál plakát a/4845.01 kB
Tavaszi Játékfesztivál szórólap a/6 2 oldalas1.83 MB